Ojoj, känner mig verkligen som en mumie just nu. Har känslan av att jag sover och drömmer fast jag vet att jag inte ännu slumrat in, skuuumt. Imorgon (idag) åker jag antingen till Skellefte eller stannar hemma.  Jag hade kanske helst varit hemma och försökt fixa lite i mitt rum eftersom det aldrig blir av, fast det är ifs alltid kul att åka någonstans och träffa trevliga människor ;) Livet är full av beslut.
 


 
Jag har äntligen lyckats hitta amerikanska bloggar.
Skulle vara roligt att få igång minihondan :)
Ha! Jag har kommit på värsta grymma saken! På facebook och andra intressanata nätverk är det många som berättar att de tränar. Då får jag lite dåligt samvete eftersom jag inte gör det (just nu). Nu har jag iaf kommit fram till att: Om jag tar på mig träningskläder (utan att träna) och går runt med dem då jag är hemma, så känner jag mig duktig ändå! Tänker börja med det från och med nu.

 
Jag måste verkligen bli duktigare på att använda nån kamera! Tog iaf bilden på mig från söta ebbas blogg.

Det första jag gjorde efter skolan idag var att ta fika! Det är alltid gott med en macka eller två, samt yoghurt och juice :)
Skulle verkligen behöva träna och plugga men jag ork it emd nått av dem, ingen träning för det kalla vädret = kommer ingen vart då epan inte går igång. Läxan för att jag är lat.
Det här ruskiga vädret gör mig ledsen, det är så hemskt att behöva frysa hela tiden! Sen är de inte kul att behöva klä sig så mycket. 
Btw: Kanske dags att ta bort julbelysningen i mitt rum?

 Från Haedils blogg, epan.

Ibland kan jag verkligen känna hur jag helst skulle vilja ligga i sängen och glo ut min vägg, samtidigt vill jag springa runt i korta shorts och jaga bin. Dagen började brilliant och jag fick se Isabella Löwengrip (blondinbella) som så många andra. Jag ser henne verkligen som en förebild, hur hon tagit sig fram imponerar mig otroligt mycket. Efter hennes föreläsning blev jag bara less på Pite, på att alla är lika, tänker lika och ingen förstår sig på mig! Dock är jag ju inte HELT ensam och det känns skönt, fast ibland känns det verkligen som att man är det.


Vill till kåbban NU! snö = skoter (och fyrhjuling för mig) och snowboard, annars finns det få stunder då jag kan njuta av den.

Vilket jobbigt inlägg detta blev. Hoppas på ett mysigare inlägg snart :)

Det blev en grym kväll i Fredags, efter mitt inlägg åkte jag till Hanna och vi for med epan till stan och körde runt. Därefter åkte jag till moffa och fick en super fin ring som jag ska visa upp nån gång ;)


Igår hade vi middag här hemma men jag drog snabbt efter det till Hanna. Jag Hanna och Agnes hade det super mysigt och vad är inte en lördag utan godis? Jo, det blev kanske lite väl mycket.


Nu sitter jag här med magen full av shake och blåbärstårta med glass. Känns grymt, dock har jag massa läxor att göra, imorn har jag förhör på fysiken...

Vädret är fint för en gångs skull och jag överväger ifall jag ska ut eller stanna inne. Om jag känner mig själv kommer jag sitta inne hela dagen ;)

Jag och Agnes hos Hanna för fleeera månader sedan :)

Jag sitter nu här en Fredagskväll helt UTAN sötsaker så som GodiS! Det är förskräckligt, vi har verkligen inget gott här hemma. Därför kör jag nu till morfar eftersom de tydligen hade 5 godisbitar där. Eller så drar jag mig mot stan, får se var jag hamnar :)Wiho! Here I am again... Det var ju ett tag sen sist och det har jag fått skäll över.

Vad ska man göra när det är så hemskt väder ute? Solen har inte varit uppe en enda gång de senaste dagarna... Som tur är jag frisk, till skillnad från Johanna, den stackarn. Kan berätta att jag inte gillar att köra då bilarna ger mig en massa snörök! Fast det är förstås otroligt skönt att inte behöva gå överallt.


 En bild från helgen nån gång :)