Som den enarmade soldat jag är drar jag på mig skor och jacka, rullar upp mitt blöta hår i en mössa och beger mig sedan ut i beckmörkret som råder utanför. Nu ska jag trottsa kvinnornas rädsla för detta dystra väder och de hemska människor som gömmer sig i det. Sara och Johanna, jag kommer!

Bjussar på en tydlig bild på mig som bäbbä.
Efter att kommit hem med ett tjockt block med uppgifter från skoterkursen pressade jag i mig två ägg med alldeles för mycket salt. Springer nu omkring till hög musik. Skiter i allt plugg, skiter i disken. Nu ska jag vara lycklig ett tag till! Puss.
Hemma från skola, hemma från kurs. Kom till Piteå klockan tio över fem. Ebba och hennes snälla mor kom för att hämta mig. Hemma hoss Ebba pressade vi i oss varsitt skrov varefter vi drog vidare mot Öjebyn i epan. Vi hade sådan otrolig skicklighet i att finna lokalen, det inte är klokt! Efter lite förföljelse av andra kursmedlemmar hittade vi till slut fram. Allt gick fint, lite långtråkigt bara. Kursledaren var hur fräsig som helst och visste vem både jag och Ebba var. Vårat Karting körande var någonting som låg högt upp på hans agenda.
Erik fick hänga med på en bild. Spanien för TVÅ år sedan. Snart är jag gammal och grå.
Åkte till Agnes med Haedil igår kväll, alltid trevligt!

Somnade vid fyra efter att jag fastnar i en bok "Hunger spelen", undrar vad jag nu ska läsa på svenskan haha.

Så otroligt mysigt!
Hela gårdagskvällen spenderades med fin Sara. Gustav kom också förbi en stund. Vaknade hos Sara och åt go frukost!

Kom nyss hem från stan med en svart Fjäll Räven jacka i min ägo, är helt överlycklig! Kan glatt strycka den från önskelistan till tomten.
Har inga planer för kvällen, känner mig rastlös och less på filmer.Vackra bilder från morgonen.
Har tagit bort sminket och lagt ricinolja på huvudet i hopp om längre och tjockare hår. Nu sitter jag och myser i mitt rum med två tända ljus. Ska snart tvätta bort oljan och kila till Sara för DH kväll! Matten får vänta en dag till.

Av någon anledning älskar jag att sitta på golvet.
Var på Ica idag där jag fann glögg och mandlar, fick tanken att i år ska jag vara en duktig dotter och hitta på julklappar. Sitter nu i kontoret med en kopp té och ett tomt papper. Har försökt komma på någonting i evigheter men det går inte alls bra!

Två jular sedan, tiden går så sjukt fort!
Var hos pappa och frida igår kväll. Mös bara på och la mig tidigt, skööönt! Han en vända på stan med Johanna och Karro innan jag åkte hem hem hem.

Kom hem vid 6, har varit barnvakt sedan dess. Förstår inte att Hannes och Joel aldrig blir mer sura på varandra än det dom blir. Dom retar varandra konstant! Låt oss inte glömma alla tävlingar om vem som 'egentligen' är bäst. Haha dom skulle välja film, så hör jag deras konveration: Näe, asså, den här filmen är ju en kärleksfilm. Den vill jag inte se.
Vet inte vem det var som sa det, antingen en 4 åring eller en 5. Dog lite tystsamt.

Tycker att bilder från samma tillfälle under två olika bloggdagar är prima.
Har nu sett 4 säsonger av Gossip Girl på två veckor. Dessa veckor har jag varit lite borta. Har kommit på mig själv med att sitta och klappa, skratta, skutta, ropa mm under alla dessa timmar. Påminn mig om att aldrig börja följa en serie igen.
Humöret är på topp och snart kommer Sara för att dela en Desperate Housewives kväll med mig. Prima säger jag! (Förstår inte varför min astyckeindelningar inte fungerar.)

Kan tillägga att min bror är världens sötaste!
Sitter på denna mycket intressanta lektion. Ska göra klart min uppgift, problemet är bara att Bea och jag tycker det är roligare att prata om guldfiskar och ormar.

Ganska coola om jag får säga det själv.
goldfish Goldfish
Till Bea - Guldfisk - Goldfish! Sheesed said a goldfisk.
Har precis kommit hem och från byn. Gossip Girl börjar ta slut, tänker ta vara på dom sista avsnitten. Usch, söndagar... Kommer alltid på så mycket 'jag skulle ha gjort', Engelskan inte kan vänta längre.

Små saknar de långa resorna från då vi körde Karting. Fördelen är väl att jag slipper få stickningar på rumpan för att jag sitter stilla så länge.
Känner att allt filmtittande börjar bli lite deprimerande. Visste inte att jag kunde hitta så många dåliga. Well, who's surprised? Är kanske inte bäst på att välja film :)

Var hos tandläkaren i morse. Dom bedövade mig utan förvarning, trodde hon drev med mig först men icket. Det gick iaf bra och mina 'hål' blev omgjorda.
Ett eller två år sedan?