Har haft en sån där onödig söndag, en sån då man inte gått ut en enda gång. Egentligen är det härligt då jag aldrig blir frisk problemet är bara rastlösheten.
Engelska grammatiken ropar, ska därför koka lite té och sätta mig för att plugga inför provet imorgon.

Veckan har gått oerhört fort. Känner mig som i dvala och längtar till värmen! På tisdag åker vi. Sköööönt. Hoppas man kommer hem utvilad och smart.

Kvällen spenderades hos Sara med Fredde, lite senare gick jag och S in till stan och hyrde en thriller. Framsteg med mitt filmtittande :)
Lördan gick bra, tog mig till Luleå där vi åkte till Nimbys -> hockey (Luleå mot AIK 3-0) -> Molly.
Kom hem kring tre idag och känner mig helt utpumpad! Johanna fick förgylla min kväll med skratt och té. Ska snart kura ihop mig i sängen för att återhämta mina krafter. Kommer först hem på torsdag, alltså måste jag packa.

Helt sjukt hur hon kan paralysera mig att få som hon vill, endast med en blick.
Efter att suttit i en kart under åtta år har jag nu fått svaret varför jag kör så oerhört mycket till höger när jag övningskör. Börjar bli lite orolig för att isen inte ska hinna lägga sig, vill börja träna! Säkerhet i bil och körning måste komma in! Hemskt om jag körde in i plogkarmen... På lördag är det iaf planerat att jag ska gasa in till Luleå för första gången. Med tanke på det lilla jag kört och mina vana att sitta i mitten gör det hela lite spännande.


Var ju duktig då (nog för att just denna bild var lite väl gammal). Bara jag kan börja snart! Inte bara en sak att tänka på i en bil haha
Hemma från skolan då sjukan tog över. Åkte till farbror doktor som inte sa att det var någonting farligt. Fick med mig hostmedicin som jag snart ska klunka i mig innan jag somnar.

Imorgon väntas skolan, ska åka till en grunskola och prata om Enp och sen kommer matteprov som jag pluggat tusen gånger för lite till.


trött kille
Sov en timme inatt, ingenting att rekommendera. Stressig morgon då jag var slö..
På bussen träffade jag en snäll busschaufför som lät mig åka till Luleå trotts att jag glömt busskortet i bilen, snajsigt!

Som sagt är det en vecka med 1000 saker att ta tag i, jag finner ingen motivation. Skönt att iaf Engelskan blev klar igår :)


Sovit så gott som hela dagen. Vaknade elva, somnade om tolv till tre.. Min "sjukdom" har slutligen trätt i kraft. Måste ändå till skolan imorgon eftersom jag har 1000 saker att göra. Tur att det är lite bättre nu :)
Tanken är att göra en Engelska uppgift men kommer aldrig igång, inte ens mitt uppiggande té gjorde susen... Nyår con Ebba.
Vet inte vad det är som tagit över min kropp! Istället för att bli friskare blir jag sämre. Hostar i omgångar som en galning. Maaagmruutor komsikomsi, istället har jag fått ont i den (ingen träningsverk). Sömnen är inte bra. Nu har dessutom förkylning inkräktat. Hoppas på att bli frisk inom två veckor då jag åker utomlands i en vecka, känns helt underbart! Sitter just nu och tittar på bikinisar i hopp om att klicka hem någon.

Idag han jag med en dag till Luleå. Firade Frida, Teija och farmor. Kvällen spenderades hos Sara med söta människor :)

Jag och snygg Emma i veckan.
Sitter ännu i skolan. Väntar på att bli upphämtad för att ikväll leka med söta Molly.
Hoppas verkligen att min hemska hosta försvinner så jag får någon sömn inatt.
Hostar som en galning vilket resulterat i sprängande huvudvärk. Mina sovtider har gått alldeles överstyr så mitt mål är att fixa dom idag!

Dåliga mobil-ego-bilder börjar bli standard sedan att dom är vända fel håll hjälper ju som också till.
Somnade åtta imorse klev upp halv 12, varför!?
Johanna kom hit klockan 2 för att spendera dagen med mig och Joel. Barnvakt under hela dagen. Vi har spelat bandy, lagat go mat, ätit den, lekt med bilar, spelat memory, lekt med Joels Magmablast och Megadude.
Snart är det sängdags för lillen och då kryper vi ned framför American History X.
Fedt me söwtnowsissar ;*<333
Insåg igår att jag glömt mina skor i Kåbbe, fråga inte hur man kan glömma dem... Förutom det sprang jag omkring på stan som en galning i det kalla, snöiga vinterovädret. Hittade delar av det jag var ute efter, får ta resten då skolan börjar. Lyckades också fixa ett sparkonto, bäst att hålla i pengarna nu så jag kommer mig till Amerika!
Efter gårdagen är det skönt att ta det lugnt. Halsen fungerar inte som den ska, är rädd för att den årliga "halsont perioden" startat. Har tittat på två filmer. Sovit överdivet länge och nu ska jag hoppa in i duschen.
Har haft det fin fint under min tid borta i Finland och Kåbbe och ett nytt år är här!

I villan är det oerhört lugnt då det inte finns el, mindre roligt med ute dass då jag är överdrivet mörkrädd.
Sista kvällen åkte jag och fammo för att handla mjölk. Det slutade med två liter mjölk och fyra olika salmiak godispåsar. På väg till villan testade vi dem allihopa och katoriserade dem. Min favorit är sisso, som inte alls stavas så. Förutom detta umgicks jag med min fina släkt, busade med kusinerna, åkte en vända till Vasa och fick vara med om en översvämning vid stugan. Vattnet brukar då och då stiga ganska högt men nu slog det rekord. Till och med den nya vägen blev dränkt.
Väl i Kåbbe åt ute i den gamla restaurangen, spelade F1 spel. Jag var överlägset sämst på det, Ruben var den enda som kunde konkurrera med mig om sista placeringen. Jag åkte även en lång skotertur och fastande ett flertal gånger haha.
Ett nytt år med nya löften gick av stapeln, jag hoppas och tror detta kommer bli ett bra år!

Vanligtvis finns det inte en skymt av vatten här. Sjukt att dem ännu inte fått snö!


Inte smart att gå i klackar.
Kom hem idag, fick skotta men insåg med besvikelse att det snöat lika mycket igen...
Han också på kalas och en sväng till Johanna för att börja planera vår road trip till USA.