Sov kasst inatt, har ont i huvudet och är oerhört trött så det fick bli en dag hemma. Sådant som kan behövas ibland. Jobbade med min företagsplan under mååånga timmar igår, förstod inte att det skulle ta sådan tid som det faktiskt gjorde. Har fortfarande mycket att göra så snart ska jag traska över till Johanna och slutföra den. Sedan till Agnes och ta foto, därefter på en hälsokurs. Ganska mycket att stå i, nu engelska bok sedan är det bara att börja. 
Ha en bra dag!
 
Hittade en så fin bild från då jag och fammo metade utanför stugan när jag var där en vecka i somras. Får aldrig napp men det var mysigt ändå.
Har så mycket jag borde göra men ändå så vet jag inte vad jag ska göra. Problem problem. Var iaf igår hos Agnes, åt någon slags saffranskaka med grädde, mums var det! Såg även nya spiderman som jag ÄLSKAR!! Hoppas på glögg idag, julen är snart här. Var på stan idag och inhandlade ett par skor, har letat i tre månader. Ganska kräsen när jag vet vad jag vill, men nu är de iaf inhandlade. 
 
Fortsätter med mina datorbilder, men tänker aldrig på att fora bebubo.
Hör på musik från dansarna här nedanför. Planerar UF, ringer samtal, ska nu ta tag i företagsplanen som går riktigt trögt. Härligt att man har uppmuntrande lärare iaf. Senare ska vi på teater och därefter tillbaka till skolan, innebär att vi slutar fem idag. Sover hos pappa, länge sedan sist så det blir fint! 
 
 
 
 
Har endast ätit skit i helgen, endast! Eller vanlig mat men MÄNGDER sötsaker haha. Ny vecka och back on track. Hela månaden har gått dåligt gällande sötsaker men men så kan det vara. 
 
Annars hade vi Finlandsbesök och det var vädligt mysigt! Var på bio, körde drive in på max, hyrde film, badade på Piteå havsbad.
 
Fin frisyr på en fin tjej! 
Japp, tänk för att det gör jag. Gör just nu en "Ergonomi" uppgift. Förhoppningsvis går det bra, första gången någonsin jag börjar med någonting i tid känns det som haha. Ska sedan träna innan té, därefter en nedrullning i sängen. Behöver ta igen lite sömn jag missat den här veckan. Veckorna verkligen flyger iväg. Torsdag imorgon, fredag i övermorgon och då får vi finbesök från Finland (all besög vi får är förstås finbesök). 
Önskar alla en fin kväll med en bild från Norge.
 
Befinner mig på ett hotellrum i Oslo. Kom hit igår då gick ut och åt med M och vandrade sedan omkring i staden,  såg b.la operahuset, coolt faktiskt. 
 
Denna dag bestod av bilkörande i det dåliga regnet, en springtur med pappsen (som inte hade bästa kondisen haha), sedan middag hos någon av pappas bekanta. Har det trevligt och bra, jobbigt att komma tillbaka till verkligheten bara. 
 
Det här med att ta bilder är inte min starka sida. Ännu en från webbcamen. Från idag dårå!
Wow! Veckan har verkligen gått fort. Hade mina två lääängsta dagar i skolan igår och förrgår, var hemma kring 7 båda dagarna. 
 
Varit på stan och inhandlat en svart skjorta och en tjocktröja. Nu till vintern vill jag bara bo i myströjor! Vilket jag också gör till största del haha. 
 
Imorgon beger jag mig mot Oslo, ska nu träna och sedan titta på "hela sverige bakar" för att heja fram kusin Emelie och sedan "beaty and the beast", farligt med nya bra seier!
 
Fin tjej!
Nu börjar det, ska presentera min idé och det börjar kännas i magen haha. Det SKA gå bra nu! 
 
Har en clown bredvid så det är ju alltid skönt!
Försökte hjälpa lillebror med någon skoluppgift, det gick sådär haha. Är helt slut i kroppen så skippar träningen idag, en vilodag kan alltid behövas då och då. Nu ropar sängen på mig, upp tidigt imorn, kanske skolan börjar på större allvar då.
 
Snart ett år sedan, tiden går så sjukt fort!

Var inte speciellt trött idag, oerhört skönt. Lovet gjorde nog inverkan ändå! Endast en lektion också, fin start :)

Färdigätet, färdigfärgat och nu är jag blondare. Man ser ingen skillnad på min hud och håret men vad gör det? Jag blir nog van. Eftersom jag har en tendens att alltid ha oseriösa bilder på Agnes kommer nu en med lite mer "fashion-feeling". Godnatt.
 
Fick sovfrämmande av Agnes igår, pratade om film och annat intressant sent in på natten. Vaknade och åt frukost med bland annat en vecka gammal gravad lax, mums! 
 
Sitter nu i hätta och ska få mer ljusa slingor i håret, därefter ska vi äta jordgubbar med grädde tillsammans med två filmer. Mysdag. Sista minutenplugg ska jag också försöka pressa in, usch för det!
 
Så vackra bilder på mig senaste dagarna!
Skippade skräckisen, stannade istället hemma och såg "snow white and the huntsman" som var tillräckligt läskig. Har druckit vatten, honungsvatten och oboy. Ostkrokar har också tvingats ned i magen. Det är ungefär det min dag bestått av. Älskar dessa filmdagar, speciellt då man är hemma själv, boja!
 
Inväntar Agnes med ännu en film "A man apart".
 
Puss, hoppas ni har en bra halloween!
Sover för länge, heeela tiden haha. Snart börjar klockan ringa halv sex igen. Brukar alltid vara borta under lov men nu har veckan bara sprungit bort och jag har inte nyttjat den till max, eller kanske har jag. Behöver sova och vila. 
 
Spanade nyss runt på nätbutiker, hade gärna haft lite pengar att handla med... 
Planeringen för dagen är att träna och sedan gå på bio "paranormal activity 4" eftersom jag fortfarande är rädd för scooby doo stannar jag kanske hemma istället, det återstår att se :)
 
Var hos denna pudding några timmar igår kväll, även Nina var där, hade det mycket trevligt!
Ja, hon ser ut sådär.
Steg upp alldeles för sent idag, skulle upp 10 men blev 11,50 -> trött tjej. Tränade, hämtade sedan Joel från dagis och fixade hemmagjord pizza till middag för familjen, sedan disken. Känner att jag borde få några "vuxenpoäng" som jag spanar över att få många av. Snart flytta hemifrån, eller bara något år kvar nu.
 
Haha Teija gjorde också pussmun, söthjärtat!