Inte fagraste bilden på mig men nu är vi här!
 
Helt overkligt. Trött och sliten, men lycklig. Vi landade hos en familjevän och nu  har vi kommit fram till ett hotell, förutom att gå omkring de fem poolerna området har vi även hunnit med några timmar på stranden. Klockan är sex och vi börjar göra oss klara för att middag
 
 
 
Klockan är fyra och jag har inte varit tröttare. Undrar vad det är jag dragit på mig. Är ju inte sjuk längre och även länge sedan jag så bra som de senaste veckorna. Nu ska jag göra det sista med UF innan jag drar iväg. Hoppas det blir bra och att jag inte får för mycket att göra då jag kommer hem. 
Joel för ett år sedan då vi åkte till Teneriffa. 
 
Stressad över skolan och allt jag måste hinna med innan jag åker. Annars är allt bra och håller på att längta ihjäl mig haha. Nu ska jag sova så jag inte fortsätter vara så trött hela tiden. Godnatt!
5 dagar så åker vi!
 
Haft en yrmysig dag! Vaknade allt för sent. Åt god och nyttig frukost. Drog sedan på mig vinterkläderna, därefter  traskade jag över till Johanna. Vi gick en långpromenad runt Piteå, sedan hem till mig för shake och té. Plockade snabbt ihop i mitt rum. Vid sextiden var det kalas hos kusse Alva som fyllde år. På kvällen kom Johanna och Agnes över för prat, prat och ännu mer prat, fast fixade iofs också naglarna. När de åkt hem slog jag mig ned med mamma och Ted för att bygga ett pussel, 1000 bitar. Tiden flög förbi något oerhört snabbt och mitt i allt blev klockan 5 haha
Här uppe hjular jag och allmänt nöjd med livet! Idag sitter jag med ångest och tusen arbetsuppgifter att göra innan jag lägger mig. Ska fortsätta. Ps. Heög imorgon, ska hinna med plugg i helgen också. Bra att jobba ikapp.
 
Annars har det varit en bra dag med Teija som fyller två år idag! Grattis till lillskrutten.
Befinner mig på mors kontor och finner inspiration mitt bland bästa produkterna, Herbalife.
 
UF är på uppfarten och jag är lycklig för att någonting äntligen händer! Finner nu inspiration till min hemsida som Joacim ska hjälpa mig bygga upp. Spännande spännande. Känner att det börjar rulla på men har så mycket annat i skolan som tar upp onödig UF tid haha. Imorgon är det Engelska redovisning på på fredag Samhälls redovisning, så måste jag också jobba en hel del annat innan jag åker till Thailand. Hoppas jag får en massa bra idér till UF under semestern. 
Ja du ser rätt, fick bla en glassmaskin till ägo! Älskar den
 
Nåmen. Vad hände nu? Varför skriver jag ingenting? Har inte någor fint eller bra svar på det men jag har det bra och överlevde både jul och nyår som båda var underbara. Har kommit tillbaka till verkligheten och sörjer att jag inte längre kan sova halva dagarna. Vad gör egentligen det då vi åker till Thailand 25 Januari, så kul! Det behövs också oerhört mycket. Ska nu lägga mig efter att jag haft en mysig kväll hos Johanna med henne och Nina.