Hade en super mysig lördag med mina efterlängtade brudar Agnes, Johanna, Sara och Haedil. Agnes fyllde år så det blev middag med tårta, mums! Har inte skrattat så mycket på länge. Energin blev uppladdad till max! 

Vågade inte gå hem själv efter att vi sett en skräckfilm, jag ser inte på skräckisar men den här var inte farlig. Fick iaf sova hos Sara med henne och Johanna. Söndagen fick bestå av prat, mys, film och mat.
Var på stan med Sara idag och fann en hel del fynd. Hade totalt missat att The Body Shop öppnat i Piteå. Börjar verkligen känna av att jag spenderar mer och mer tid i Luleå.
När jag kom hem väntade EgoBoost på mig så nu blir det ansiktstvätt, té och tidningen. Oj så härligt det är med lov!

Hos pappa förra helgen.
LOV! Skööönt, känner verkligen att jag längtat. Har inte mycket planerat för den kommande veckan, största delen består av sova, äta och ta det lugnt.

20 släktingar kommer över på middag idag för att fira mamma. Så snart är fet fullt hus. Laddar med John Lennon!
Film och té får vänta en liten stund :)

Normalt... Sådant finns det inte här. Jag och mina två söta kusiner Alva och Nelly från i somras :)
Sitter och väntar på att vi ska åka till skolan. Skulle hämta Zacke från träningen igår då någonting gick sönder under epan, så nu är den trasig... 
Börjar oroa mig lite för företagsekonomi provet. Skulle träna i förrgår men då åkte jag till Sara och igår hittade jag på sååå mycket roligare saker att göra :)
Skönt att det snart är lov, känner att jag behöver det.

Satt och klottrade lite så dök ett öga upp från ingenstans wtf!? haha
Hemma från skolan, skööönt! Har bilvit rosslig efter helgen. Missade även min buss imorse... Duktig flicka!

Min älskade mor fyller år idag. Hon börjar bli gammal, 37 bast, stackare.
Grattis!
Försökte få upp en bild på oss två men det ville sig inte.
Ojoj somnade seeeent! Vaknade vid tolv och ett var jag här hos Bea. Nu sitter vi här och försöker få ordning på allt.
Emma Bea och Rebecca gillar att vara oseriösa. Juila och Elina väntar på oss. Back to work!
Försöker vakna till liv denna mulna lördags förmiddagen. Insåg att mitt arbete om Korstågen inte kom med mig hem, har alltså haft lite smått panik, Yes Man! Det blir istället att fortsätta med Gossip Girl avsnitt ett tag. Senare blir det att gå på hockey och umgås med några vänner. Kul! Gillar människorna här i Luleå stad :)

Bild från igår, hade en trevlig kväll trotts några missöden.
Ojoj, haft en otroligt trevlig dag. I skolan var det lugnt, bara en två lektioner sen entrepenörskap som bestod av planering och kolla priser på lite varor. Väl hemma kom Matilda och hennes vänner, de drog ut mig med epan. Lite kurragömma med dem. Hade kunnat gå bättre för våran del haha.
Ska packa lite och sen gosa ned mig under täcket!
Varit en halv slö dag då jag varit trött, ännu en standard... Annars har tiden rullat på fort, alldeles för fort. Måste lägga mig, redan? Dagarna verkligen bara flyger förbi.
Vintern är ännu inte här men längtar redan efter sommarvärmen!
Bilderna är från Gotland. Vi åkte till allra sydligaste delen av ön. Såklart gick vi över 'förbjudet område' för att komma dit.
Känns som att jag är sist med att upptäcka den grymma serien! Började se första säsongen igår kväll, nu är jag på avsnitt 12, helt sjukt så fast man blir haha :)
Vi kan diskutera matte provet, grät en skvätt... Småpinsamt, lärarn pratade om att göra om de delar jag inte klara. ALDRIG! Jag har aldrig failat på ett prov och det skulle inte bli mitt första. Insåg sen att jag gjorde fel på sista uppgiften, attans också!
Vi vaknade halv ett och proppade i oss frukost, okej var kanske bara jag som proppade haha. Efter disken var gjord och mina fina pärlor lämnat mig, åt jag tårta och ostkrokar i hopp om att orka med matten. Den tog slut efter några minuter. Mycket roligare att prata med Johanna så cyklade dit. Nu sitter jag här med 15 sidor matte till imorn. Att man aldrig lär sig...
Behöver verkligen en ny mobil känner jag.
Haft en mysig kväll. Fick lära mig kurragömma med epan, sjukt kul med trevligt folk! Nu sitter jag, Ebba och Matilda i mitt rum i en breeeed säng, vårat egna mästerverk.
Ögonlocken börjar falla igen och det närmar sig sovdags, bara vi lyckas sluta prata någon gång haha :)
Utan att ljuga kan jag berätta att dagen varit lite kaotisk. Steg upp och insåg att jag hade tandläkartid (någon röntgen). Kom dit 9,30 men skulle tydligen vara där först 10,30 fick jobba lite matte vilket är väl behövligt! Sen tittade jag fel på busstiderna och kom till skolan sista lektionen som var idrott. Min grymma dansgrupp dansade så vackert så! Dagen slutade iaf lugnt. Tommy och Annelie kom hit, efter att ha umgåts lite med dem åkte jag till Sara och hade det mysigt med prat, té och delar av en film.

Hmm.. Säg ingenting. Ja, jag har köpt 4:a nya nagellack men dom var på rea, från 69:- till 22:-, småstaden fyllde tydligen 22 år idag.
Alla nagellack på bilderna har jag köpt efter att ha börjat på ENP, vilket är 7 veckor... Kanske man ska börja priorieta om.

Sweet memories, Don't mess with O.P.I och Lady in black. 150:-/st

Med en tunn pensel för att göra linjer med. 25:-/st

Matt topplack - ÄLSKAR matt nagellack. 99:-

Glitter och ljus grön aktig färg. Billiga och bra. 20:-/st

118 - Orange, 123 - Apricot, 302 - White Dream, 705 - Combat Khaki.

IsaDora (de jag köpte idag). Gillar den breda borsten och att det torkar snabbt, enkelt att applicera. Absolut ett av mina favorit märken! Orginal pris 69:-/st. Rea 22:-/st. Ett plus till ett måttligt pris för grymt nagellack!
Av någon anledning blev det här fotot mindre än resten haha :)

Olala har insett hur snabbt tiden går! Veckorna bara flyger iväg.
Drog en sväng förbi stan på lunchen med Bea och Johanna, standard numera, tur nog följde ingenting med mig hem. Är nämligen sjukligt beroende av nagellack. Denna månad har jag lagt ut ALLDELES för mycket på just denna fullständigt (egentligen) onödiga vara.

Kåbbe lalalala med Ebba lalala.
Lyssnar på The Beatles springer omkring i mitt rum som en galning, laddar för matte och engelska plugg sen måste jag också städa. Eftersom det ofta blir så att läxorna skjuts upp börjar jag med städningen yey! Eller så... inte!
Idag gillar vi utropstecken!

Hittade mitt matt nagellack idag, awesome!
Dog lite efter bilden tagits igår! haha
Sitter här och planerar. Vi ska se Arn, det är allt vi har än så länge! Är klar med våran överstrykning och väntar på att Julia, Emma och Bea också ska bli det.
Är trött, tröttare och tröttast... Längtar tills jag kan sova lite. Har dock inte tid för det haha ;)

Helgen går alldeles för fort! Var hos pappa, dom har fått huset där jag hjälpte till lite. Efter att ha tagit bort mossa från stenplattor vilket resulterade i att jag såg ut som ett jordmånster, lekte jag mest med Teija.
Det var mysigt att träffa fammo faffa och fridas föräldrar igen!

Nåja helgen är förbi utan några läxor gjorda. Att det alltid blir så då man har mycket... Just nu sitter jag med mitt kvälls té och funderar på att ta fram kläder till morgondagens skolfotografering.
Början på 9:an. Ett år sen nu, så sjukt snabbt tiden går!
är inte mysigt.

Igår kom Sara förbi och tittade på Desperate housewives. Hon fick smaka mina bullar, de med kanel blev torra och inte alls goda men vaniljen blev prima!
Hon var allt söt som ville umgås med mig trotts att febern kom krypande under kvällen :)
Vaknade med världens huvudvärk och missade min buss. Väl framme i skolan var det ett svenska förhör som inte blev klart.

På bussen hem kommer jag på att jag skulle baka bullar eftersom det är kanel bullens dag. Sms:ar Zacke att han kan börja med maten. När jag väl kommit till statoil för att tanka och handla fungerar inte mitt kort. Jag åker vidare till preem där de inte har alla varor jag behöver. Åker till Coop Nära, nädå, där fungerar inte heller mitt kort. Som tur var fick jag komma in imorgon och betala. Kassörskan är allt bra snäll. Tummen upp för henne!
När jag går till bilen och ska öppna dörren flyger ALLA varor ned i vattenpölen jag lyckats parkera i. Mitt humör var inte precis på topp då jag kommer hem och Zacke talar om att han inte börjat med maten, han visste inte vad han skulle göra. Har man Linas matkasse är det inte så svårt att veta vad man ska göra. Han fick allt höra på ett skrik! Inte ska han få smaka på mina bullar, så det så! (okej, kanske en.)

Var i kåbdalis i helgen och min söte bror tyckte det var väldigt intressant att leka med webcameran haha

Starkare än pippi!
Har ont i ryggen sen igår, skulle lära mig göra en "front walkover" på cheerleadingen. Det gick inte. Måste nog stretscha ryggen eftersom mina magmuskler särades, eller det kändes iaf som det. Går nu lite som en böjd tant haha!

Sov alldeles för lite inatt, bläää... Faaast såg en helt grym film! Trodde inte alls den skulle vara bra men ack så fel jag hade.