Inget bloggande blev det igår så kan kort berätta att jag åkte in till luleå stad och fick två rosa pennor, ett rosa pennfack och ett anteckningsblock. Börjar känna att skolan kommer krypande och gillar det inte! :(

Jag vaknade som jag nu vanligtvis gör hemma hos pappa genom att han kommer in på mitt rum, pratar högt, skramlar med kastruller eller liknande och tänder min lampa... buhu. Okej klockan var mycket så det var kanske dags att kliva upp men ändå!
Btw så drömde jag en sjukt konstig dröm om att jag var frisk i ryggen och klassade ut alla andra med 8 tiondelar, helt galet, men jag gillade drömmen haha :)
Iaf, efter frukost bagav vi oss till Skellefteå där vi varit hela dagen och firat Marcus som fyllt år. Det är alltid kul att vara där.
Nu är jag hemma i Piteå och imorn åker mamma och jag till Umeå för att jag ska få hjälp med min rygg :)


En bild från en picknick jag och Johanna hade för ett tag sen :)

Denna dag då? Vad har jag gjort? Jo, jag har stekkkkk,t med Ebba i mååånga timmar! Ebbas söta kusiner kom och hälsade på kring 11 så det var bara upp och hoppa för oss. (Kan meddela att Ebba inte är morgonpigg och gillade inte när jag försökte väcka henne.)
Vi har också hunnit en sväng med vattenskotern och ojjj så sjukt kul det är! Plus att vi lyckades dra oss iväg till gymmet, behövande efter allt gottegott vi ätit haha. Så hade vi också brottom till bussen men kom i god tid fram, en kvart före, alltså tog det 5 min att cykla in. Synd om min lille vän som själv fick cykla hem med tandemcykeln som tydligen var väldigt jobbigt.

Nu sitter jag i soffan här hos pappa och håller på att slumra in. Nu ska jag sova så nattinatti dröm goa drömmar.

Ps: Fredag den 13:e är förbi och ingenting allvarligt har hänt, iaf har inte jag hört nått :)


Jag får inte in nå bilder i datan, därför kommer en från förr :)

Dagen har spenderats på Nolia med Ebba. Vi traskade mest omkring och hade tråkigt tills vi fann husvagnarna. Vi kolla runt och checkade in dem. Okej, vi gjorde annat kul också, mattältet hade go glass. Sen så testade vi nå coola rockringar som såg ut att ha vårtor, ont fick man iaf efter att snurrat den några varv. Sen ska vi inte tala om att jag blev lurad! Jag köpte 2 dl mjölk och det kostade 10 spänn.

Nu ikväll har vi badat och jag har fått öppna popcorna igen, jippi! En film är avklarad och nu ser vi någon med Paris Hilton.



Jag lyckades alltid klippa av någons ansikte, så det kan gå...


Hela toan var brun!?



Grymt

Ebba pratar med sin fisk och jag fick öppna popcorn påsen.
Igår tittade vi på "The golden door" idag ska vi se på "min stora feta grekiska semester" Popcorna och vatten är laddat, filmen, här kommer vi!




Underbara Ebba gick inte att vända på, fråga mig inte varför...


Min glass var lätt godast, salt lakris strössel och sås :D



Bästa! Ebbas mamma är bäst på att göra gino.

Det blev inget bad för mig och Ebba, därför att när vi precis dragit upp det blå skyddet för poolen så såg vi det! TVÅ DÖDA GRODOR I POOLEN?!?!? Där hör dom ju inte hemma. Inte ville vi ta upp dem heller, det är ju hur äckligt som helst. En låg på botten och den andre flöt och yuh vad det stank. Inte nog med det. När vi väl skulle ta upp den på bottnen, då ruttnade den upp, bara skelletet kom in i håven. Den andra flöt och jag fick äran att ta upp den med en gummihandske... Usch! Stackars grodor.


Ebba är en snäll vän hon! Jag är hos henne och ska vara det till fredag. Sjukt kul!
Under denna dag har jag varit och kört lite moppe på halkbanan, cyklat in i ebba och hon säger att jag gjorde en bakåtkullerbytta när jag Flög av (jag hängde inte med, blev så förvånad. Jag var ju bara så inne i hennes fina stöd), cyklat till Traktorcity, åkt bil hem till Ebba, ätit, åkt vattenskoter, äti popcorn, ätit mjukpepparkaka, tagit bilder på båten, jag har läst medans Ebba rensa sin garderob och så har vi väl kissat m.m 

Nu ska vi snart lägga på en film, vi vet inte vilken vi ska se än men det blir garanterat någonting bra. Specielt om det blir jag som väljer film... eller hur det nu var alla gånger jag gjort det :)


Min hörna hos Ebba för tillfället :)

Med ett smultron i handen och Ebba vid min sida, sittande framför sin dator, kan jag säga att jag är glad!
Som de datornördar vi är kommer vi förmodligen sitta här hela kvällen... "diggar"

Jag har hunnit låna en bok idag som heter Box 21, har läst en del och den är verkligen super bra! Ett tips till alla som råkar ha lust att läsa. Sen så har jag också varit och fixat mina glasögon, vilket är sjukt skönt att jag änligen gjort.

Ebbas mamma kom med gotti-gott fika och mamsen kom med smultron och hallon mys, mys :)

Denna dag har spenderats mestadels på Nolia. Var där mellan klockan 1 och sex nån gång tror jag. Hela jag är helt slut! Det är alltid kul att vara och kolla på alla saker eftersom det finns nästan allt där.

Idag när jag skulle ladda upp bilder för att sen printa ut dem och hänga upp dem hände någonting katastrofalt för mig. Jag har ju verkligen INGEN koll på om de är bra grafik på dem... Hur ser man det? Vad ska jag göra?
Aja men nog ska väl det gå. Om man trixar lite bara, eller... kanske inte.
Men jag har iaf en massa underbara foton på datorn :)




Kan man egentligen tänka för mycket?

Nu är jag tillbaka i Piteå stad efter en otroligt rolig resa till Stockholm. Jag har mååånga gånger varit i Sockholm men inte som nu. Fick möjligheten att se affärer. Annars är det bara kartingbanan man ser av städerna vi reser till, det är väl inte helt fel det heller men kul att se nått annat för denna gång.
Igår stor shoppade jag och mamma (jaja erkänner att det nästan bara var jag)
Vi träffade på underbara Tina och Inga-Britt vid lunch tid och åt med dem. Sen mot kvällen blev det tjejgänget Johanna, Tina, Jennie och Rebecca som gick till en mysig uteservering och senare till en pub.
Det har verkligen varit HELT underbart och skönt trotts att jag inte sovit mycket under två dygn...
Jag är verkligen super trött nu, så väntar bara på att jag ska somna här framför datorn.

Sen, någon gång, så ska jag åka till Umeå och få hjälp med ryggen och träningsprogram så att jag ska kunna köra igen. Det bränner verkligen i min kropp nu,längtan tillbaka mot banorna!

Gäsp för trötthetens skull (kan inte sötrså att man kan vara trött en hel dag!).

 


Mitt huvud är kuttat och jag har en t-skjorta från Monki


Bilder kommer senare från något av det jag handlat :)

Med handen på hjärtat berättar jag nu att jag Sara och Johanna sett en av världens mest tänkvärda film som verkligen fått en att inse hur bra man har det! Vad den heter kan jag meddela någon annan gång...

Efter att jag varit med Lina och gjort ärenden ex. köpt FEL fotopapper, tvättat (okej Lina gjorde det) och returerat mina svarta skor som inte fanns längre...
Ja, då åkte jag till Johanna och hade en super mysig kväll med henne och Sara.
Nu känner man sig aningen uppsväld efter att ätit så mycke Ben & Jerry glass! Det är inte helt fel det inte :)

Jag och Bella traskade in till stan eftersom vi inte hade något bättre för oss. Egentligen skulle vi väl inte handla någonting men då insåg jag att honungen är ju slut. Därför blev det ändå lite shopping.



På hemvägen såg vi dubbelregnbågar!


Fett coolt! :D


Bella köpte bullar!




Om någon undrar varför jag inte bloggade igår så har jag inget bra svar på det... Hoppas de gick bra ändå :)