Piteå -> Burträsk -> Piteå -> Luleå ->  Finland -> Kåbbe. 

Årets julfläng är i full fart!
Hade en riktigt trevligt jul med finsk tomte, och mysigt sällskap. Julklapparna kunde inte varit bättre!
Just nu är jag hemma i Pite. Imorgon  klockan 09,05 tar jag bussen till Luleå har då lämnat av Zacke sedan åker jag till Finland, är där i tre dagar tills jag slutligen kommer till Kåbdalis för att spendera nyår där :)
God Jul och Gott nytt år alla ni fina!
Ska nu ta tag i Skoterboken, har inte läst någonting. Senare ska vi till Rosvik för uppkörning i tre timmar och provet. Till kvällen väntar en hel del städning då moster och hennes pojk kommer från Stockholm för att beslagta mitt rum i några dagar. Imorgon beger jag mig mot Burtäsk med Zacke.
Längtar efter jultomten, det var ju ändå ett år sedan sist!
Snart inleds attacken mot bror Zacharias. Joel och jag ska skydda oss med hjälp av täcket, krypa in i hans rum OBEMÄRKT! När vi sedan lyckats ta oss in ska jag låta som en apa och Joel som ett spöke. Han kommer bli jätte rädd!
Uppdate: Planen misslyckades.

Nu börjar julen!

Hoho tomten knackar snart på vår dörr, julkappar ska stå under granen, maten vara tillagad och vi ska ha klätt oss så fint så. Allt kommer springande med en ruskigt hög fart MEN än är det skola.
Det jag skulle göra idag men inte gjort ännu:
* Skriva klart Svenskan
* Plugga Matte
* Baka
* Slå in en klapp
* Fixa mitt konto
* Städa toaletten

Istl har jag:
* Gått på stan
* Ätit två lussebullar
* Pratat med mammas arbetspolare
* Klämt på julklappar med bror
* Läst en tidning
* Kollat (allt livsnödväniga, dock inga svarta tår) på youtube.
Ska börja ta tag i den översta listan innan jag beger mig mot Johanna. Mys-julkväll med glögg!Har även tagit en hel del smimckrande bilder, fast de här är från igår. Måste skaffa mig en kamera...
Puss lilla lussekatt!
Hojja! Tog allt för länge innan jag slutligen satte mig ned med historian. Pressat in det i huvudet men känner inte alls att det gett någonting. Hope I'm wrong!
Sängen ropar desperat efter mig, ska ge vika och hoppas huvudvärken ger med sig haha.
Mimar till Use Somebody, det låter mycket "vackert". Spelade in mig själv med tanken, så dålig är jag väl inte, skulle aldrig gjort det. Insåg att jag låter som en kråka och minen jag har ser ut som en hamster.
Det är i alla fall reklam på twilight så kokar lite kvälls té med min mor.

upp och ned, gick inte att vända. Två år sedan då vi var i Spanien :)
Sitter på bussen och är påväg hem till Piteå. Förstår inte att jag var tvungen att lägga min väska i bagasutrymmet! Har aldrig gjort det förut, blev måttligt irriterad. Har rest med samma väska hur många gånger som helst. Bussen är inte på långa vägar full och jag reser samma linje 4 dagar i veckan. De som arbetar här borde känna igen mig kan jag tycka. Var även så smart att jag glömde mina hörlurar i väskan haha.
Längtar tills jag är hemma och kan dricka té! Förhoppningsvis blir det julbak idag.
Slutar skriva innan jag blir allt för åksjuk.
En dag av att informera 96orna om vår linje börjar lida mot sitt slut. Eftersom det varit snökaos här i Luleå har jag inte gjort mycket annat. Lyckats pressa i mig en massa fika heeela dagen lång. Blir alltid så då jag inte har annat att göra haha. Har suttit och väntat på Skavlan hela kvällen, försök att förstå min besvikelse då det istället sänder nobelmiddagen.


Var otroligt svårt att fånga Teija på bild.
Bara ta emot hela tiden. Säger man något blir det bara ännu värre. Flyttar så fort chansen kommer! Tack Metallica för att ni hjälper mig.